16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί- Είναι νεκροθάφτες των προσδοκιών του λαού

Ημερομηνία:

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα, κατηγορώντας το Μέγαρο Μαξίμου πως «ούτε θέλει αλλά και ούτε μπορεί να διαπραγματευθεί».

Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως η κυβέρνηση «παγιδευμένη στη στρατηγική των δανειστών, δεν της δίνεται κανένα περιθώριο παρέκκλισης από το μνημονιακό πλαίσιο των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους».

Στη συνέχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αποδόμηση του success story με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, με το δημόσιο χρέος να αυξάνεται, την ίδια στιγμή που η οικονομία και η κοινωνία βιώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο τις επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής».

Κλείνοντας, η Κουμουνδούρου τονίζει πως «η κυβέρνηση να πρωτοστατήσει για την αλλαγή πολιτικής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προτείνοντας μια διαφορετική στρατηγική για τη ρύθμιση των ευρωπαϊκών χρεών και την προώθηση της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής, αποτελεί τον καλύτερο μαθητή της τρόικας και ταυτόχρονα το χειρότερο νεκροθάφτη των προσδοκιών του ελληνικού λαού».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...