19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν κρύβονται – Απροετοίμαστη η χώρα για το δεύτερο κύμα

Ημερομηνία:

«Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να παίζει με τη δημόσια Υγεία και να ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση του μπάχαλου που έχει δημιουργήσει, αναζητώντας καθημερινά μία μικρή μειοψηφία ανεύθυνων, για να κουνήσει το δάχτυλο στο σύνολο των πολιτών. Οι ευθύνες της δεν κρύβονται» επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

Η έκρηξη των κρουσμάτων από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και το σημερινό αρνητικό ρεκόρ  δεν ήταν νομοτέλεια αλλά δυστυχώς δεν είναι τυχαία. Η κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες στις αποφάσεις της, η εγκληματική αδιαφορία της για την ασφάλεια στο άνοιγμα του τουρισμού, τις τριτοκοσμικές εικόνες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις σχολικές τάξεις και η υποβάθμιση των προτάσεων της επιστημονικής επιτροπής με αμιγώς πολιτικά κριτήρια δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την χυδαία στοχοποίηση των πολιτών.

Όπως δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, το δεύτερο κύμα βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη παρά τις θυσίες των πολιτών με το δίμηνο lockdown.

Τόσους μήνες ο κ. Μητσοτάκης αρνείται μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, δωρεάν μαζικά τεστ στους πολίτες και προπαγανδίζει απλά μία πλασματική αύξηση των ΜΕΘ χωρίς αρμόδιο προσωπικό. Ο κ. Πέτσας έφθασε στο σημείο να δηλώνει πριν λίγες μέρες πως «αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».

Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει να παίζει με τη δημόσια Υγεία και να ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση του μπάχαλου που έχει δημιουργήσει, αναζητώντας καθημερινά μία μικρή μειοψηφία ανεύθυνων, για να κουνήσει το δάχτυλο στο σύνολο των πολιτών. Οι ευθύνες της δεν κρύβονται.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...