13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποτέ δουλειά την Κυριακή – Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία των εργαζομένων

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της κυριακάτικης εργασίας

Η κατάργηση της κυριακάτικης εργασίας και η κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων απετέλεσε και παραμένει βασική θέση του ΣΥΡΙΖΑ Έχει αποδειχθεί ότι η λειτουργία των καταστημάτων την  Κυριακή εξυπηρετεί μόνο τα μεγάλα συγκροτήματα και θίγει τα δικαιώματα των εργαζομένων και των μικροεπαγγελματιών.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις να προχωρήσει  στην κατάργηση του νόμου 4177/2013, στην επαναφορά του θεσμικού πλαισίου απαγόρευσης του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές και τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας.

-Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο εμπόριο την Κυριακή 5  Απρίλη 2015

-Καλούμε όλες και όλους στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα στην  Πλατεία Συντάγματος και Ερμού ώρα 11:00 πμ

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ