16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Σωκράτης Βαρδάκης: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

Ημερομηνία:

158 συγνώμες ζητάει από τον Κ.Μητσοτάκη, μετά τον Αλ.Τσίπρα, και ο βουλευτής Ηρακλείου Σ.Βαρδάκης αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης στο Μακεδονικό. Σε σχετική δήλωση ο κ.Βαρδάκης αναφέρει:

“Την εντυπωσιακή της κυβίστηση στο Μακεδονικό ολοκληρώνει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, με την ψήφιση των Μνημονίων Συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Μετά τις «μάχες που έδωσε για τη Βόρεια Μακεδονία» για τις οποίες πληροφορηθήκαμε από  τον κ. Ζάεφ, ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται να ψηφίσουν θετικά, επικυρώνοντας και τιμώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μια συμφωνία για την οποία δίχασαν τους Έλληνες, καλώντας σε συλλαλητήρια και παραληρώντας με εθνικιστικές κορώνες στα κανάλια.

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το κλίμα πόλωσης που είχαν δημιουργήσει πριν από δύο χρόνια. Σημερινοί υπουργοί, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις  περί άσκησης βέτο στην ενταξιακή πορεία της χώρας, αλλά και άρνησης σε οποιαδήποτε επίσκεψη του προέδρου της στη χώρα μας.

Το ελάχιστο που οφείλει ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του είναι όχι μία, αλλά 158 συγγνώμες, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας. Μία συγγνώμη για κάθε «Ναι» που θα ακουστεί στη Βουλή από τους πολέμιους της Συμφωνίας. Συγγνώμη, γιατί απολύτως συνειδητά εξαπάτησαν, δίχασαν και είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...