19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών: “Να λειτουργήσει η ΕΡΤ τώρα!”

Ημερομηνία:

Την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ ζητά με ψήφισμά του ο Σύλλγος Δασκλάλων και Νηπιαγωγών Χανίων καλώντας παράλληλα όλους τους εργαζόμενους και τους μαζικούς φορείς να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ που 20 μήνες τώρα παραδίδουν μαθήματα αξιοπρέπειας και αγώνα.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

“Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και 20 μήνες συνεχίζουν να αποτελούν φάρο αντίστασης για όλους τους εργαζόμενους. Ο δικός τους αγώνας άνοιξε τον δρόμο για να φύγει η ΔΗΜΑΡ απο την τρικομματική κυβέρνηση, και έδωσε το σύνθημα σε όλους τους εργαζόμενους ότι απέναντι στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων ο ανυποχώρητος αγώνας είναι ο δικός μας μονόδρομος. Για 20 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας.

Δεν σταμάτησαν ακόμη και όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο στις 7 Νοέμβρη του 2013 για να σιγήσουν τη φωνή τους, χωρίς να το καταφέρουν. Σε αυτούς τους 20 μήνες οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δώσει φωνή σε όλη την μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, της ΕΤ3 και το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι μπορούν οι εργαζόμενοι να προσφέρουν την καλύτερη ενημέρωση.

Τώρα χρειάζονται τη στήριξή μας στον αγώνα που δίνουν για να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, με όλους τους εργαζόμενους, όλες τις υπηρεσίες και με βάση τις προτάσεις των συνελεύσεών τους.

Είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους μαζικούς φορείς να τους στηρίξουν στον αγώνα τους. Να επιστρέψουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι, για να πάρουμε πίσω όσα μας λεηλάτησαν οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ