25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Σύλλογος Καταστηματαρχών “Ιάρδανος” για διαγραμμίσεις: “Μας βλέπουν οι τουρίστες και γελούν”

Ημερομηνία:

Γελά ο κόσμος με τις διαγραμμίσεις στο Δήμο Πλατανιά.

Είναι γνωστό ότι καθ’ όλο το μήκος της επαρχιακής οδού αλλά και στην πόλη των Χανίων οι διαγραμμίσεις είναι ανύπαρκτες. Όμως, και όταν οι δήμαρχοι αποφασίζουν να πράξουν τα δέοντα, αυτά πολλές φορές γίνονται ανοργάνωτα με αποτελέσματα που είναι για γέλια και για κλάματα.

Αυτή είναι και η περίπτωση με τις διαγραμμίσεις στον Δήμο Πλατανιά.

Το αποτέλεσμα, μετά από τρεις διαφορετικές προσπάθειες είναι απογοητευτικό με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών – Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά “ο Ιάρδανος” να επεμβαίνει για να επισημάνει κάποια πολύ βασικά:

“Όπως ξέρουμε όλοι οι διαγραμμίσεις αποτελούν βασικό στοιχείο του ελέγχου της κυκλοφορίας, καθοδηγούν τους οδηγούς και ρυθμίζουν την κυκλοφορία για τους πεζούς!

Κύριοι: 1ον διερωτόμαστε για ποιο λόγο κάθε χρόνο δεν γίνονται οι διαγραμμίσεις της παλιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου πριν τη έναρξη της τουριστικής σεζόν ;

Επιλέξατε να κάνετε το έργο της διαγράμμισης, τον μήνα Ιούλιο με τόσο πολύ κόσμο στον Πλατανιά, με αυτοκίνητα να κυκλοφορούν και χωρίς να έχει διακοπεί η κυκλοφορία από την Αστυνομία. Τα αποτελέσματα : να υπάρχει μία έντονη μυρωδιά στον αέρα, να δημιουργήσετε φασαρίες και εντάσεις, και  ένα τεράστιο κυκλοφοριακό από τα οχήματα, ενώ πολλά απ’ αυτά, πατούσαν πάνω στη φρεσκοβαμμένη μπογιά, με αποτέλεσμα… η διαγράμμιση να διαλύεται και οι τουρίστες να κοιτάζουν να απορούν και να μας κοροϊδεύουν !!!

Κύριοι: 2ον διερωτόμαστε για πιο λόγο δεν έγιναν στο κέντρο του Πλατανιά οι διαγραμμίσεις τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης;

Την περυσινή σεζόν η Περιφέρεια αποφάσισε να βάψει τις διαγραμμίσεις τον μήνα Αύγουστο και την φετινή σεζόν τον μήνα Ιούλιο….μάλλον θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε κιόλας που ήρθαν αφενός νωρίτερα και αφετέρου που επέλεξαν να γίνει το έργο τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Υ.Γ να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και τους αρμόδιους Αντιδημαρχους του Δήμου Πλατανιά για τις υποσχέσεις τους τώρα δύο μήνες ότι θα βαφτούν οι διαγραμμίσεις των θέσεων στάσης λεωφορείων και θέσεων στάσης-στάθμευσης Ταξι!”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη

«Οι ελληνικές θέσεις παραμένουν οι ίδιες που ίσχυαν διαχρονικά»....

“Η Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των λίγων;”- Εκδήλωση στα Χανιά από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της...