21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“ΣύνΑΘΛΟ”: O Χανιώτης Γ. Κλεινάκης διανυει 210 χιλμ μέσω ποδηλάτου, ορειβασίας και κοπηλασίας για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου “Συνάνθρωπος”

Ημερομηνία:

Με μεγάλη χαρά έπειτα από καιρό η ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” ανακοινώνει την πρώτη φιλανθρωπική-αθλητική δράση του 2021.

Η αθλητική δράση «ΣύνΑΘΛΟ», η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή ενός αθλητή και θα λάβει χώρα εντός του πρώτου 15νθημέρου του Ιουνίου 2021, έχει σκοπό να μεταδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου.

Με το σύνθημα «ΠΟΔΗΛΑΤΩ-ΟΡΕΙΒΑΤΩ-ΚΟΠΗΛΑΤΩ» και μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού, ο Χανιώτης αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης, θα επιχειρήσει να διανύσει με την βοήθεια των ποδιών του, ενός ποδηλάτου και ενός SUP, μία απόσταση 210 χλμ,ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:

1η ΗΜΕΡΑ

Εκκίνηση από τα Χανιά και διαδρομή με το ποδήλατο μέχρι τον Ομαλό-εν συνεχεία πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο Κατσιβέλι και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 60χλμ.

2η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το καταφύγιο Κατσιβέλι πεζή και πορεία προς τις Ρουσιές – αναχώρηση από τις Ρουσιές και άφιξη στα Σφακιά με ποδήλατο( κατάβαση) και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 40χλμ.

3η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τα Σφακιά με SUP ( όρθια σανιδοκωπηλασία) και πορεία προς ΓΑΥΔΟ και διανυκτέρευση (αν ο καιρός δεν το επιτρέπει η διαδρομή θα τροποποιηθεί και θα διανυθεί η απόσταση από Σφακιά προς Παλαιόχωρα)

Απόσταση περίπου 40χλμ

4η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τη ΓΑΥΔΟ με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) με προορισμό την Παλαιόχωρα και διανυκτέρευση

"google ad"

Απόσταση περίπου 50χλμ.

5η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από την Παλαιόχωρα προς τον Ταυρωνίτη με ποδήλατο, απόσταση περίπου 50χλμ και από εκεί αναχώρηση για το Παλιό Λιμάνι των Χανιών με SUP  (όρθια σανιδοκωπηλασία), που θα είναι και ο τερματισμός

Απόσταση περίπου 20χλμ..

Η αθλητική –φιλανθρωπική δράση «ΣΥΝΑΘΛΟ» πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με την υποστήριξη των Δήμων Σφακίων, Γαύδου, Παλαιόχωρας, Πλατανιά, Χανίων, του Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων) και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας».

Επιχειρήσεις και πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να δηλώσουν μέσα από την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της δωρεάς που επιθυμούν να προσφέρουν.

Μπορείτε να δείτε τη φόρμα πατώντας ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...