15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τέλος στο 3ο Παγκρήτιο σιρκουί «Νίκος Κατούφας»

Ημερομηνία:

Έπεσε η αυλαία του 3ου Παγκρήτιου σιρκουί «Νίκος Κατούφας» με τους Αλεξιάδη Αλέξανδρο / Γεωργακόπουλο Νεκτάριο και Σημαντηράκη Ξένια / Αθουσάκη Ανδριανή να ανεβαίνουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Οι μεγάλη συμμετοχή, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και οι δυνατές αναμετρήσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου που διήρκησαν οι αγώνες. Το τουρνουά ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για την ενίσχυση της μικρής Ραφαέλας.

Αγωνιστικά τώρα, στις γυναίκες οι Σημαντηράκη / Αθουσάκη πραγματοποίησαν μια καταπληκτική εμφάνιση, καταφέρνοντας να αποκλείσουν στον ημιτελικό το φαβορί της διοργάνωσης Βλαχάκη / Τζουβαδάκη, από τις οποίες είχαν ηττηθεί νωρίτερα. Στον Τελικό βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις Ξιαρχογιαννοπούλου Πολυτίμη / Κορακοβούνη Κέλλυ όπου και επικράτησαν με 2-0 σετ (21-18, 21-19).

Στους άντρες Γεωργακόπουλος και Αλεξιάδης έφτασαν αήττητοι μέχρι τους προημιτελικούς όπου και ηττήθηκαν από τους Λαδάκη / Μπεμπή με 2-0 σετ (16-21, 19-21). Συνέχισαν την πορεία τους από το ταμπλό των ηττημένων για να ξανασυναντήσουν το ίδιο ζευγάρι και στους τελικούς και να πάρουν την «εκδίκηση τους», επικρατώντας με 2-0 σετ (21-16, 21-12).

Τις απονομές έκανε οι οικογένεια του Νίκου Κατούφα και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Μαυριγιαννάκης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

http://www.beachvolleychania.com/wpblog/?page_id=3529

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ