19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Τίτλοι τέλους για ΝΕΡΙΤ, τη Δευτέρα ανοίγει η ΕΡΤ

Ημερομηνία:

Ο κύβος ερρίφθη σήμερα το πρωί, μετά τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

«Η ΕΡΤ ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα και αυτό που σας ζητά η κυβέρνηση είναι να συμβάλετε σε μια νέα ΕΡΤ πολυφωνική, ανεξάρτητη, που θα αποτελέσει πρότυπο λειτουργίας δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Πρώτο σας μέλημα είναι η ομαλή επιστροφή των εργαζομένων».

Τους έδωσε ραντεβού μάλιστα στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου την 11η Ιουνίου(ημερομηνία του «μαύρου») ώστε «να γιορτάσουμε τη νίκη του αγώνα, τη νίκη της δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

efsyn.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...