17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τα ίδια Παντελάκη μου…: Για άλλη μια χρονιά άσχημη η κατάσταση στο Ελαφονήσι με ευθύνη της Μονομετοχικής του Δήμου Κισσάμου | Φωτός

Ημερομηνία:

Τα χρόνια περνάνε στο Ελαφονήσι, οι δημοτικές αρχές στο Δήμο Κισσάμου αλλάζουν, αλλά η κατάσταση παραμένει εξίσου άσχημη στην πανέμορφη τοποθεσία.

Το Ελαφονήσι είναι ένας πραγματικά ιδιαίτερος τόπος. Δεν είναι ένα κόσμημα μόνο για την περιοχή της Κισσάμου αλλά διαφημίζει την Κρήτη και την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. Κάποιοι όμως, φαίνεται ότι είναι ανίκανοι να το αντιληφθούν.

Σήμερα, για ακόμη μια φορά, έγινε καταγγελία σχετικά με τη μονομετοχική εταιρεία του Δήμου Κισσάμου που έχει την ευθύνη διαχείρισης της προστατευόμενης περιοχής.

Η καταγγελία έγινε από τον τοπικό σύμβουλο της κοινότητας Βάθης Κυριάκο Κογχυλάκη που καταγγέλλει ότι δεν εφαρμόζεται η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για το Λαφονήσι γιατί κάποιους τους νοιάζει μόνο το κέρδος.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Μετά από μια μεγάλη απογοήτευση που έζησα σήμερα στο μη προστατευόμενο Λαφονήσι συνέχισα με μια άλλη απογοήτευση στην μη προστατευόμενη Άσπρη Λίμνη. Κύριοι στο Δήμο κ στην μονομετοχική αν θέλετε να διώξετε το καλοκαίρι το ντόπιο πληθυσμό από το Λαφονήσι να μας το πείτε. Αν θέλετε να κρατάτε τους χώρους στάθμευσης για τα λεωφορεία και να μας αναγκάζετε να βρούμε ένα κέδρο (που δεν προστατέυετε) για να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας, να μας το πείτε.

Αν δεν σας περίσσεψαν 5 ομπρέλες (γιατί έχετε γεμίσει το νησί του Λαφονησίου) να βάλετε στην μικρή παραλία της Ασπρης Λίμνης, να μας το πείτε. Και τέλος αν ο πρόεδρος της μονομετοχικής δεν είναι ικανός να εφαρμόσει την Ε.Π.Μ. του Λαφονησίου κ τον νοιάζει μόνο το κέρδος, τότε να παραιτηθεί και να μπει κάποιος που μπορεί, γιατί το Λαφονήσι δεν θα υπάρχει στην μορφή που το ξέρουμε σε λίγα χρόνια…

Ο τοπικός σύμβ. της κοιν. Βάθης

Κυριάκος Κογχυλάκης

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ