13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών για την Κρήτη -Συνολικά 4.942 παιδιά στο πρόγραμμα (Οι πίνακες)

Ημερομηνία:

Οριστικό τέλος στην αγωνία χιλιάδων οικογενειών δόθηκε χθες το βράδυ καθώς η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανακοίνωσε τους οριστικούς πίνακες για την ένταξη παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.
Στην Κρήτη – μέσω του προγράμματος – θα μπορέσουν να πάνε σε παιδικούς σταθμούς 4.942 παιδιά, δηλαδή το 57% εκείνων για τα οποία είχαν υποβληθεί αιτήσεις.

Συγκεκριμένα απο την Κρήτη είχαν υποβληθεί αιτήσεις για ένταξη 8.658 παιδιών στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς.

Εγκρίθηκαν αιτήσεις για 4.942 παιδιά. Οι επιλαχούσες αιτήσεις αφορούν 2.462 παιδιά ενώ απορρίφθηκαν αιτήσεις για 1.254 παιδιά.

Λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ “πέφτει” αρκετά συχνά , αλλά το Flashnews.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τους πίνακες που ανακοινώθηκαν απο την EETAA και αφορούν στην Κρήτη.

(Πατώντας πάνω στον Νομό όπου διαμένετε ανοίγει αρχείο PDF. Εαν εμφανίζεται ως μαύρο κάντε το save as (αποθήκευση ως) στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας)

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Νομός Ηρακλείου 2.951 παιδιά

Νομός Χανίων 794 παιδιά

Νομός Ρεθύμνης 706 παιδιά

Νομός Λασιθίου 491 παιδιά

ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Νομός Ηρακλείου 1.493 παιδιά
Νομός Χανίων 456 παιδιά
Νομός Ρεθύμνης 351 παιδιά
Νομός Λασιθίου 162 παιδιά

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΕΣ ΑΙΤΉΣΕΙΣ

Νομός Ηρακλείου 766 παιδιά
Νομός Χανίων 222 παιδιά
Νομός Ρεθύμνης 158 παιδιά
Νομός Λασιθίου 108 παιδιά

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ