13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Τα βρήκαν Δήμος Χανίων και Τράπεζα Χανίων για το οικόπεδο της ΑΒΕΑ

Ημερομηνία:

Προς οριστική διευθέτηση οδεύει η σύγκρουση μεταξύ Δήμου Χανίων και Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων για το οικόπεδο της ΑΒΕΑ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχάλη Μαρακάκη στην εκπομπή “Μικρόφωνο για 2” στον ΑΝΤ1 Δυτικής Κρήτης και τους δημοσιογράφους Μανώλη Κονσολάκη και Γιώργο Γεωργακάκη πλέον “οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται απέναντι και έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” σε ότι αφορά την υπόθεση”.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, για το θέμα του οικοπέδου της ΑΒΕΑ θα  υπάρξουν εξελίξεις έως το τέλος του έτους με τον Δήμο Χανίων να αγοράζει το οικόπεδο από την Τράπεζα Χανίων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Το θέμα είναι προς λύση, δεν θέλω να μπω επί του παρόντος σε λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ κοντά”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...