18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Τα επεισόδια στα Χανιά, οδήγησαν στην ακύρωση των επισκέψεων της Υπουργού Τουρισμού Έλενα Κουντούρα στην υπόλοιπη Κρήτη

Ημερομηνία:

Ακυρώθηκε, για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, περίπου στη 13.30 μμ. υπό το φόβο επεισοδίων, όμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της Υπουργού, η συνάντηση με το δήμαρχο Χερσονήσου επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Ηρακλείου, στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο με πρωτοβουλία της ίδιας ακυρώθηκαν και οι δύο συναντήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες έγινε διαδήλωση έξω από το Μέγαρο Πάνθεον οπου γινόταν τα εγκαίνια των νέων γραφείων των ΑΝΕΛΛ παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντούρα.

Οι διαδηλωτές φώναζαν “Η Μακεδονία είναι ελληνική, αλήτες, προδότες, πολιτικοί” ενώ αργότερα, ομάδα ατομων που είχε παραμείνει στο χώρο πήρε κυνήγι στελέχη των ΑΝΕΛΛ καθώς η Υπουργός Τουρισμού διέφυγε από διαφορετική έξοδο.

Στη σελίδα πολιτών που διαδήλωναν για τη “Μακεδονία” με την επωνυμία “Χανιά – Παρών” αναφέρεται το εξής:

Την Κουντουρα τη φυγαδευσαν απο αλλου….η ώρα που το μαθαίνουμε και διαμαρτυρόμαστε στους αστυνομικούς. Η ασφάλεια τη φυγάδευσε από άλλη πόρτα γιατί ένιωθε πολλή δημοκρατία η καημένη. Περιμέναμε 3 ώρες να κατέβει από το γραφείο που εγκαινίαζε σήμερα στα Χανιά και μας ξέφυγε, και τ΄ακουσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι μας φέρθηκαν άψογα όλη την ώρα που ήμασταν εκεί, φωτιά να πέσει να μας κάψει.

Και σε άλλο σημείο:

Πηραμε στο κυνηγι την αυλη της, τους παρατρεχάμενους της Κουντουρά, η οποία στα Χανιά, εγκαινίασε σήμερα το γραφείο των ΑΝΕΛ… ετοιμάζονται για εκλογές φαινεται…. ακουσον-ακουσον.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ