21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, φοβόταν για τη σύμβαση του, υπήρχε υπερβολική πίεση”

Ημερομηνία:

Στη συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα η Μαρία Β., μια αεροσυνοδός 26 ετών που σύμφωνα με την εφημερίδα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 28χρονο Αντρέας Λούμπιτς, είπε πως όταν πληροφορήθηκε το δυστύχημα της ήρθε στο νου μια φράση που είχε πει ο φίλος της: «Μια μέρα θα κάνω κάτι που θα αλλάξει όλο το σύστημα και όλος ο κόσμος θα μάθει και θα θυμάται το όνομά μου».

Όπως αναφέρει η Bild, η νεαρή γυναίκα που δηλώνει «αφάνταστα σοκαρισμένη», πετούσε επί πέντε μήνες στις ίδιες πτήσεις με τον Λούμπιτς πέρσι. Η σχέση τους διήρκησε μόνο εκείνη την περίοδο που δούλευαν μαζί και ποτέ δεν επισημοποιήθηκε.

Η Μαρία Β. υποστήριξε ότι χώρισε με τον Λούμπιτς γιατί «γινόταν ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Στις συζητήσεις μας έχανε τον έλεγχο και μου φώναζε. Τη νύχτα ξυπνούσε και φώναζε ‘Πέφτουμε’ γιατί έβλεπε εφιάλτες».

«Μιλούσαμε πολύ για τη δουλειά και τότε γινόταν κάποιος άλλος, εκνευριζόταν για τις συνθήκες εργασίας. Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, φοβόταν για τη σύμβαση του, υπήρχε υπερβολική πίεση», πρόσθεσε.

«Ήταν ικανός να κρύβει από τους άλλους αυτά που του συνέβαιναν», συνέχισε η Μαρία Β., εξηγώντας ότι «δεν μιλούσε πολύ για την αρρώστια του, μόνο ότι εξαιτίας της ακολουθούσε ψυχιατρική αγωγή».

Παρά τα προβλήματά του, ο Αντρέας Λούμπιτς ήταν ένας «ευγενικός και ανοιχτός» άνθρωπος στη δουλειά, «πολύ τρυφερός» στις ιδιωτικές σχέσεις του, «ένας άνδρας που είχε ανάγκη ν’ αγαπηθεί»

Εν τω μεταξύ δημοσίευμα των New York Times αναφέρει ότι ο πιλότος αντιμετώπιζε και προβλήματα όρασης και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...