15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τα 300 ευρώ πρόστιμο για κάποιους είναι μηνιάτικο, για άλλους ψύλλος στ’ άχυρα

Ημερομηνία:

To έγραψε αναγνώστρια της εφημερίδας στη σελίδα μας στο facebook στην ειδηση στο “αντάρτικο” των μητροπολιτων για τους περιορισμούς στη λατρεία και συμφωνούμε.

Είπε λοιπόν ότι η πίστη είναι ανάγκη πολλών συνανθρώπων μας και δε μπορεί το κράτος να στερήσει από τους πολίτες από την ανάγκη τους να λατρέψουν αυτό που πιστεύουν.

Για να διευκρινήσει σε δεύτερο σχόλιο:

“Παραβιάζουν το Σύνταγμα με προεδρικά διαγγέλματα απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις ενώ δεν κάνουν πραγματικά τίποτα για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας. Και όπως μας έδειξε ο Μητσοτάκης που πάει βόλτες χωρίς μάσκα.. αν έχεις λεφτά δε σε νοιάζει. Για κάποιους τα 300 είναι ολόκληρο μηνιατικο. Για άλλους ψιλός στ άχυρα(τυχαίνει οι δεύτεροι να είναι και αυτοί που αποφασίζουν). οπότε οι πρώτοι καλούνται να αλλάξουν τα πάντα, να ξεχάσουν πως ζούσαν, να ζουν με ένα διαρκή φόβο για την υγεία ή το πρόστιμο ενώ οι άλλοι χεστηκαν. Γιατί και να αρρωστήσουν σιγά μη βρεθούν σε δημόσιο νοσοκομείο”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ