15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τελετές μαύρης μαγείας σε σπήλαια της Κρήτης | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τελετές μαύρης μαγείας και περίεργες δραστηριότητες σε πολλά σπήλαια της Κρήτης εντοπίζουν κατά καιρούς οι σπηλαιολόγοι του νησιού κατά την διάρκεια εξερευνήσεων σε πολλά σπήλαια σε ολόκληρο το νησί.

Σε αυτά τα περίεργα ευρήματα αναφέρθηκαν γνωστοί σπηλαιολόγοι στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV.

Μάλιστα οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποτύπωσαν πολλές αυτές τις δραστηριότητας είναι και οι επιγραφές πάνω στους βράχους έχουν γίνει αρκετές φορές αντικείμενο συζήτησης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον λαβύρινθο της Μεσσαράς αλλά και για τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί εκεί.

Ο γνωστός σπηλαιολόγος Καλουστ Παραγκαμιάν αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν συλλέξει κατά καιρούς με τα σπήλαια κατά καιρούς να ελκύουν και ανθρώπους με σκοτεινές σκέψεις κάτι που αποτελεί μια πραγματικότητα για την παγκόσμια σπηλαιολογία.

Εντυπωσιακές και οι εικόνες από τους μικροοργανισμούς που ζουν στα έγκατα των κρητικών σπηλαίων ένας ξεχωριστός κόσμος ζωής που παρουσιάστηκε στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:

https://www.youtube.com/watch?v=QxvoB1UCa_c

Neakriti

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ