17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τελικά, η Δήμαρχος Γαύδου έλεγε την αλήθεια ή οι μάρτυρες που μίλαγαν με την Κορίνα;

Ημερομηνία:

Μία νέα μαρτυρία για τον φρικτό θάνατο της 27χρονης Κορίνας ήρθε στη δημοσιότητα σύμφωνα με την οποία η άτυχη κοπέλα είχε της αισθήσεις της από τις 3 τα ξημερώματα που έγινε το ατύχημα έως και τις 10.30.

Σύμφωνα με την Δήμαρχο Γαύδου πάντως κ. Μανωλία Στεφανάκη “η κοπέλ πρεπει για τουλάχιστον 3 ώρες μετά το συμβάν να είχε τις αισθήσεις της”.

Σύμφωνα επίσης με τις δηλώσεις της Δημάρχου στο protothema.gr:

“ο μοναδικός που μίλησε με το κορίτσι είναι μόνο ο οδηγός, ο οποίος αφού βρέθηκαν στον γκρεμό κατάφερε και απεγκλωβίστηκε. Μίλησε εκείνη την ώρα με την κοπέλα, η οποία είχε τις αισθήσεις της και του είπε πως πονούν τα πόδια της. Τότε εκείνος της είπε να κάνει υπομονή και πως πάει να φέρει βοήθεια”.

Τελικώς, ποιος λέει αλήθεια; Η κ. Στεφανάκη η οι μάρτυρες που λένε ότι η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της και μιλούσε μεχρι τις 10.30 το πρωί;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ