16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Τηλεφωνική συνομιλία Α. Τσίπρα με Άνγκελα Μέρκελ και Κριστίν Λαγκάρντ

Ημερομηνία:

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική συνομιλία χτες βράδυ με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Συζητήθηκαν η πορεία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα ζητήματα της συμφωνία της Ελλάδας με τους θεσμούς.

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία χτες και με την γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία αναφέρθηκε και εκπρόσωπος του Ταμείου, λέγοντας ότι «συζήτησαν για την παρούσα κατάσταση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των τριών Θεσμών και για το πώς θα προχωρήσουν οι προτεραιότητες πολιτικής».

Παράλληλα, υπάρχει «πυρετός» διαπραγματεύσεων μεταξυ ελληνικής πλευράς και θεσμών. Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι.  Ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης, θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του και στη συνέχεια με τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων κ. Πιέρ Μοσχοβισί.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...