17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011: O «Γύρος της Πόλης», από τον Δήμο Χανίων και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων

Ημερομηνία:

Τον «Γύρο της Πόλης 2011» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011, σε μία προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό μικροί και μεγάλοι.

Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Χανίων αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης,  χθες σε συνέντευξη Τύπου, στο Δημαρχείο Χανίων, «την ερχόμενη Κυριακή, οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες κάθε ηλικίας, έχουν την ευκαιρία να  βγουν στους δρόμους για να κατακτήσουν αυτό που δυστυχώς ακόμα δεν μπορούμε να απολαύσουμε στην καθημερινότητά μας: τη δυνατότητα να κινούμαστε, να αθλούμαστε, να κυκλοφορούμε με άνεση και ασφάλεια».

«Καλούμε τους συμπολίτες μας με τη συμμετοχή τους στον «Γύρο της Πόλης», τρέχοντας ή βαδίζοντας, να  δείξουν για άλλη μια φορά πως ο αθλητισμός και η άσκηση μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής», τόνισε ο κ. Λειψάκης, προσθέτοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο Δήμος Χανίων στην ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμβάλλουν για την άψογη διοργάνωση του «Γύρου της Πόλης» (Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού, Εθελοντές Συλλόγου «Ορίζοντα», ΕΛΑΣ, ΕΚΑΒ Δημοτική Αστυνομία κ.λ.π.).

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, Γιώργος Αλογδιανάκης, αφού κάλεσε τους Χανιώτες να συμμετέχουν στον «Γύρο της Πόλης», σημείωσε ότι αφετηρία θα είναι η πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από όπου οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν στις 11.00, καλύπτοντας μία απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων. Ώρα προσέλευσης 09.30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές:

α) Στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, (τηλ. 28210 72238) και στο Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Χανίων (τηλ. 28213 41613)

β) Στην Παλιά Ηλεκτρική,  την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011  ώρες 5.30 – 8.30 μ.μ. και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 10.00 – 13.00,

γ) Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων chaniarunners@gmail.com,

δ) Στα τηλ. 6972609521 (Aλογδιανάκης Γ. )  και 6945236165 (Πενταγιώτης Ι.) καθώς και

ε)  Την  Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011, πριν από την εκκίνηση του «Γύρου της Πόλης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ