13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Την Πέμπτη θα δουν το “χρώμα” του χρήματος οι δικαιούχοι της βασικής αγροτικής ενίσχυσης

Ημερομηνία:

Στην τελικη ευθεία βρισκόμαστε για την πίστωση της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης στους δικαιούχους, καθώς όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γ.Αποστολάκης, από την ερχόμενη εβδομάδα, και εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα “μπουν” στους λογαριασμούς τα χρήματα.

Πρόκειται για προκαταβολή της τάξης του 70%, στο πλαίσιο της πληρωμής του καθεστώτος της βασικής ενίσχυσης, που γίνεται τον Οκτώβριο, τα τελευταία 5 χρόνια. Το λεγόμενο “πρασίνισμα” αναμένεται το Δεκέμβριο, όπως και η εξισωτική.

Από το “πακέτο” του περίπου 1,8 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στους δικαιούχους όλης της χώρας, τα ποσά που αναλογούν θα πιστωθούν στους δικαιούχους της Κρήτης που ανέρχονται σε περίπου 100.000.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...