21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τιμούν το Δημήτρη Βουρβαχάκη

Ημερομηνία:

Η πτέρυγα των επειγόντων περιστατικών στο ΠΑΓΝΗ παίρνει το όνομα του Δημήτρη Βουρβαχάκη σε ένδειξη τιμής και μνήμης στο σπουδαίο έργο του διασώστη

Δυόμιση περίπου μήνες μετά το εφιαλτικό πρωινό της 12ης του Δεκέμβρη που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης και συγκλόνισε το πανελλήνιο, με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο ΒΟΑΚ και το καρτέρι θανάτου για τους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, η διοίκηση του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και του Βενιζελείου τιμούν τον διευθυντή της υπηρεσίας Δημήτρη Βουρβαχάκη.

Τη ερχόμενη Δευτέρα, η πτέρυγα του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο ΠΑΓΝΗ θα ονομαστεί σε «Πτέρυγα Δημήτρη Βουρβαχάκη», σε ένδειξη τιμής και μνήμης του σπουδαίου έργου που άφησε πίσω του ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Κρήτη. Το μοιραίο τροχαίο είχε σημειωθεί στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Φόδελε και είχε τραγικό απολογισμό τον θάνατο του Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Βαγγέλη Κελαράκη, εκπροσώπου των εργαζομένων, αμφότεροι με σπουδαίο έργο και ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Prismanews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κολωνός: Συγκέντρωση νίκης μετά την ενοχή Μίχου και την αθώωση της μητέρας – «Τιμάμε το θάρρος της 12χρονης»

Σε συγκέντρωση «νίκης της αλληλεγγύης» έξω από τη στάση του μέτρο στα Σεπόλια καλεί το απόγευμα της...