25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

“Τιμωρία για ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία”: Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε στα Χανιά | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Στα Χανιά ψήφισε ο αρχηγός του «Ποταμιού» επαναλαμβάνοντας το σύνθημα του κόμματός του «Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα»

Στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, στη οδό Ελευθερίου Βενιζέλου ψήφισε δέκα λεπτά πριν τις 9  ο επικεφαλής του Ποταμιού. Αμέσως μετά ο  Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

“Η χώρα από ό,τι φαίνεται αποφασίζει να αλλάξει το πρώτο κόμμα,να τιμωρήσει αυτούς που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία αυτή η αλλαγή να γίνει στη σωστή κατεύθυνση. Να ψηφίσουμε αυτούς που έχουν γνώση και θάρρος και το έχουν αποδείξει και να μη δώσουμε χώρο στους τσαμπουκάδες και σε αυτούς που δε σέβονται  τη δημοκρατία. Να μην μπούμε σε περιπέτειες. Να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=T8PgR6p5eMs”]
ImageHandler stavos_theodorakis_355_355

 

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ