17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Τι γίνεται με τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ στον απροσπέλαστο σε σημεία νομό Χανίων – Παραμένουν δεκάδες τα αποκλεισμένα και χωρίς ρεύμα χωριά

Ημερομηνία:

Πολλά είναι τα προβλήματα ακόμα και πολύ πρακτικής φύσης που πρέπει να λυθούν το επόμενο διάστημα. Μεταξύ αυτών, προβλήματα παρουσιάζονται και στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι λεωφορεία δεν περνάνε από Πλατανιά αφού δεν είναι δυνατή η διέλευση μετά την κατάρρευση της γέφυρας. Τα λεωφορεία δε μπορούν να περάσουν ούτε από την εθνική αφού λόγω των κατολισθήσεων δε θεωρείται ασφαλής.

Ως αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές είναι αποκομμένες.

Πιο συγκεκριμένα, λεωφορεία δεν πηγαίνουν προς Παλιόχωρα, Κίσσαμο, Κολυμπάρι, Ταυρωνίτη, Μάλεμε, Βουκολιές.

Δρομολόγια εκτελούνται προς το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο ενώ στα Χανιά, λεωφορεία πηγαίνουν έως τον Πλατανιά, στο Αεροδρόμιο Χανίων, αλλά και προς Καλύβες, Αλμυρίδα, Βάμο.

Να σημειώσουμε ότι ακόμη και σήμερα δεκάδες χωριά παραμένουν αποκλεισμένα, αρκετά χωρίς ούτε καν ρεύμα.

Και δεν πρόκειται μόνο για χωριά απομακρυσμένα από τα αστικά κέντρα αφού σε Αλικιανό, Βατόλακκο, Σκινέ, Φουρνέ, Μεσκλά, Θέρισο, Λάκκους, ακόμα και σήμερα, δύο ημέρες μετά τη θεομηνία, δεν έχουν ρεύμα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...