14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση της οδού Καλλέργων

Ημερομηνία:

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στο νοσοκομείο ο 24χρονος που σε μπαρ της οδού Καλλέργων δέχθηκε δολοφονική επίθεση με όπλο από 25χρονου. Ο 24χρονος δέχθηκε πέντε σφαίρες, στα πόδια, στο θώρακα και μία στο κεφάλι.

Η αστυνομία έδρασε άμεσα και το πρωί σήμερα συνελήφθη ο 25χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Ο συλληφθείς, αφού μπήκε στο μπαρ της οδού Καλλέργων, πυροβόλησε με όπλο, σε βάρος του 24χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του (24χρονου), ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Να σημειώσουμε ότι όπως ανέφερε το flashnews.gr τα χθεσινά γεγονότα έχουν τις ρίζες τους σε ένα άλλο τραγικό γεγονός που συνέβη τον Οκτώβρη του 2011, όταν ο πατέρας του 24χρονου κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του 25χρονου. Ο 25χρονος χθες πυροβόλησε τον 24χρονο.

Πιο αναλυτικά, η τραγωδία είχε συμβεί στις Μουρνιές όταν μία ομάδα ανήλικων συνεπλάκη για μία κοπέλα.

Η συμπλοκή που έγινε οδήγησε στον τραυματισμό ενός ανηλίκου με κατσαβίδι. Το επεισόδιο είχε λήξει με παρέμβαση καθηγητών του ΕΠΑΛ όμως η συνέχεια είχε δοθεί από τους γονείς των οικογενειών καθώς ένας από τους νεαρούς το ανέφερε στην οικογένειά του η οποία ζήτησε τον λόγο από την οικογένεια ενός άλλου νεαρού.

Οι πατεράδες αντέλλαξαν χαρακτηρισμούς και όταν ο 43χρονος πατέρας του σημερινού 25χρονου επιτέθηκε στον 53χρονο πατέρα του 24χρονου με ένα ξύλινο ραβδί, ο 53χρονος πυροβόλησε στον αέρα μια φορά για εκφοβισμό. Όμως, η τραγωδία περίμενε. Και δυστυχώς, από το βλήμα του πυροβολισμού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο 17χρονος γιος του που παρακολουθούσε τον διαπληκτισμό από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Με το ίδιο όπλο και τυφλωμένος από την εξέλιξη αυτή, ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές κατά του 43χρονου οδηγώντας τον στο θάνατο.

Να σημειωθεί πως πρίν απο λίγους μήνες, τον περασμένο Μάρτιο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου καταδίκασε τον 57χρονο πλέον πατέρα του 24χρονου,σε ποινή φυλάκισης 11 ετών, για τη δολοφονία του 43χρονου πατέρα του 25χρονου, αναγνωρίζοντας στον δράστη τα ελαφρυντικά της νόμιμης άμυνας και του βρασμού ψυχής.

Τελικώς, όμως, η απόφαση του δικαστηρίου δεν τελείωσε αυτή τη δραματική ιστορία αφού ο 25χρονος γιος επιτέθηκε δολοφονικά ενάντια στον 24χρονο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...