14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Τι λέει ο Αντώνης Μπαλωμενάκης για τη Συμφωνία για το Μακεδονικό – Ολόκληρη η ομιλία του

Ημερομηνία:

Με ένα σύντομο κείμενο σχολιάζει την κίνηση Κυριάκου Μητσοτάκη για κατάθεση πρόταση μομφής ενάντια στην κυβέρνηση για το ζήτημα της Μακεδονίας ο βουλευτής Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης. Όπως είπε:

“Όσοι ανοήτως φαντασιώνονται «θριάμβους», θα επιθυμούσαν μια συμφωνία που να ισοπεδώνει και να εκμηδενίζει την άλλη πλευρά. Φρόνιμα κάτι τέτοιο αποφεύγεται διότι θα είχε ως αποτέλεσμα την εξ αρχής υπονόμευσή της.”

Πιο αναλυτικά ο βουλευτής Χανίων είπε:

Μια αμήχανη κίνηση του κ. Μητσοτάκη, εσωτερικής χρήσεως και απολύτως ανακόλουθη με τις πρόσφατες θέσεις αυτής της παράταξης.

Η συμφωνία είναι πολύ καλή έως και πάρα πολύ καλή. Όσοι ανοήτως φαντασιώνονται «θριάμβους», θα επιθυμούσαν μια συμφωνία που να ισοπεδώνει και να εκμηδενίζει την άλλη πλευρά. Φρόνιμα κάτι τέτοιο αποφεύγεται διότι θα είχε ως αποτέλεσμα την εξ αρχής υπονόμευσή της.

Με τη συμφωνία κλείνει μια ιστορική περίοδος αυτοπαγίδευσης της χώρας. 

Ως γνήσιος ηγέτης , ο Πρωθυπουργός ενήργησε με τόλμη, πολιτικό ρεαλισμό και πίστη ότι προωθείται μια λύση εθνικά συμφέρουσα που ανοίγει δρόμο για σταθερότητα και ευημερία.

Δείτε και το βίντεο της ομιλίας του κ. Μπαλωμενάκη:

https://www.youtube.com/watch?v=g3NfR3TOCUs&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...