13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τι λέει ο Δήμαρχος Χανίων στο συλληπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο της Χριστίνας Φραγκογιάννη

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε δήλωσή του εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της αγαπητής γιατρού και αυτοδιοικητικού, Χριστίνας Φραγκογιάννη. Η Χριστίνα Φραγκογιάννη προσέφερε επί σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση και τα κοινά, διατελώντας δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Άνθρωπος με ήθος και ακέραιη προσωπικότητα, μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα και την ενασχόλησή της με τα κοινά στήριξε μέχρι τέλους την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την πίστη σε αξίες, ιδέες και ιδανικά.

Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την κόρη και τους οικείους της εκλιπούσης.

Αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη Χριστίνα Φραγκογιάννη αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 29/8/2016, συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30/8/2016, στις 18.00. Παράλληλα, ορίζουμε έκτακτη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου για σήμερα, στις 14.30, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την οφειλόμενη απόδοση τιμής. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, ενώ αντί στεφάνου θα  προταθεί η κατάθεση χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...