24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Τι λέει ο Σύλλογος Τροχαίων Δυστυχημάτων “Άγιος Χριστόφορος” για την επιστολή από την GedCorp σχετικά με τη δημιουργία τρένου στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», έλαβε σχετική επιστολή από την εταιρεία GedCorp όπου αναλύονται τα σχέδια της εταιρείας για δημιουργία τρένου στην Κρήτη.

Διαβάστε το κείμενο που δημοσιοποίησε ο Σύλλογος:

«Ο Σύλλογός μας έλαβε από τον Πρόεδρο του Ομίλου SW/SKYWAY επιστολή με την οποία μας εγνώριζε την πρόθεση του Ομίλου να κατασκευάσει ένα υπερσύγχρονο εναέριο τρένο από Κίσσαμο μέχρι Άγιο Νικόλαο, κόστος που θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την κατασκευάστρια εταιρεία (υπό προϋποθέσεις).

Ο Σύλλογός μας, μή έχοντας μέλη με ειδικές οικονομικές και τεχνικές – επιστημονικές γνώσεις, υπέβαλλε την πρόταση αυτή για αξιολόγηση και για κάθε παραπέρα δική τους τυχόν ενέργεια στους: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , Πρωθυπουργό της Ελλάδας , Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών , Υπουργούς και Αναπληρωτές Υπουργούς όλων των πολιτικών παρατάξεων που εκλέγονται στην Κρήτη , σε όλους τους Αυτοδιοικητικούς άρχοντες του νησιού μας (Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους) , σε όλα τα Τεχνικά, Οικονομικά και Εμπορικά Επιμελητήρια της Κρήτης , σε όλες τις Ενώσεις Ξενοδόχων των Νομών της Κρήτης, προκειμένου να στηρίξουν, εφόσον κρίνουν ότι η ως άνω κατασκευή θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων επί του ΒΟΑΚ, και στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας υπενθυμίζω ότι από το 1908 η κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής που θα ένωνε την Κρήτη, αποτελούσε ‘’το Όνειρο’’ των Κρητικών όπως στο συνημμένο σχετικό δημοσίευμα καταγράφεται».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...