19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τι σημαίνει η επιλογή του Σταύρου Θεοδωράκη να είναι υποψήφιος στο νομό Χανίων

Ημερομηνία:

Η ιδιαίτερη σημασία που έχουν τα Χανιά αποδεικνύεται και από την απόφαση ο Σταύρος Θεοδωράκης να θέσει εδώ την υποψηφιότητά του με “Το Ποτάμι”.

Όπως πληροφορηθήκαμε η εκλογική Περιφέρεια Χανίων θα είναι η μια από τις δύο, στις οποίες έχει το δικαίωμα να θέσει υπηψηφιότητα ο Σταύρος Θεοδωράκης ως υποψήφιος με «Το Ποτάμι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Χανίων, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστή ποια θα είναι η δεύτερη εκλογική περιφέρεια που θα επιλέξει.

Επίσης σύντομα θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των υπολοίπων τεσσάρων υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» στο Νομό Χανίων καθώς και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Για να εξηγήσουμε όμως και τη σημασία της κίνησης, ο κ. Θεοδωράκης ως αρχηγός πολιτικού κόμματος έχει δικαίωμα να επιλέξει δύο εκλογικές περιφέρειες. Ως αρχηγός πολιτικού κόμματος δεν εκλέγεται με ψήφο αλλά εφόσον “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” θα είναι στη Βουλή θα έχει δικαίωμα να επιλέξει από ποια εκλογική περιφέρεια θα έχει εκλεγεί.

Αυτό σημαίνει ότι, είναι πολύ πιθανό ο κ. Θεοδωράκης να κόψει μία από τις τέσσερις θέσεις βουλευτών στο ν. Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...