16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Τι σχέση είχε ο Δ. Καμμένος με τον αρχιβασανιστή των ΕΑΤ-ΕΣΑ; Ο Αλέκος Παναγούλης για τον Θεοφιλογιαννάκο

Ημερομηνία:

Μια πληροφορία που είχε δημοσιευτεί στα παραπολιτικά και – απ όσο γνωρίζουμε δεν έχει διαψευστεί – επανέρχεται στη δημοσιότητα με αφορμή την υπουργοποίηση του Δ.Καμένου.

Ο ακροδεξιός, ρατσιστής και αντισημίτης υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, φέρεται να είχε επισκεφθεί τον αρχιβασανιστή της Χούντας και των ΕΑΤ-ΕΣΑ Θεόδωρο Θεοφιλογιαννάκο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Έγραφε το σχετικό δημοσίευμα από 13 Σεπτεμβρίου 2015, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την υπουργοποίησή του κ. Δ. Καμμένου:

Επειδή ο Πάνος Καμμένος αρέσκεται στις «μαιμού» αποκαλύψεις και επιτίθεται ως όψιμος Αριστερός και σκληρός μνημονιακός στους δήθεν ακροδεξιούς της Ν.Δ., του έχω μια ωραία αποκάλυψη.

Αλήθεια, γνωρίζει ότι στις 22 Αυγούστου, ο βουλευτής του κόμματος του, Δημήτρης Καμμένος, επισκέφθηκε στο 401Στρατιωτικό Νοσοκομείο, τον αρχιβασανιστή και διοικητή του ΕΑΤ-ΕΣΑ επί επταετίας, Θεόδωρο Θεοφιλογιαννάκο; Αυτούς έχει υποψήφιους ο Καμμένος και μ’ αυτούς κυβερνούσε  ο Τσίπρας. Ντροπή!

image002

Ο Θεοφιλογιαννάκος εθεωρείτο ως ο πλέον σκληρός βασανιστής της χούντας, όταν ακόμα ήταν ταγματάρχης στο στρατόπεδο Μπογιατίου. Από το στρατόπεδο αυτό είχαν περάσει και βασανιστεί προσωπικά από τον Θεοφιλογιαννάκο, ο οποίος ήταν επικεφαλής εννέα τετραμελών συνεργείων βασανισμού, όλοι οι μεγάλοι αντιστασιακοί της εποχής, με πρώτο και καλύτερο τον Παναγούλη.

Θεωρούμενος ως ο πιο κυνικός βασανιστής, ο διοικητής του ΕΑΤ-ΕΣΑ καμάρωνε: «Θέλουμε να ακούει ο κόσμος πως βασανίζουμε και να τρέμει. Γκάγκστερς δε μας λέτε; Έ, λοιπόν, τέτοιοι είμαστε. Εγώ είμαι ο Θεοφιλογιαννάκος, ο γνωστός βασανιστής!».

Ο Παναγούλης για τα φρικτά βασανιστήρια Θεοφιλογιαννάκου

Με αφορμή το θάνατο του αρχιβασανιστή των ΕΑΤ-ΕΣΑ Θεοφιλογιαννάκου, παρουσιάζουμε δυο σπάνια ντοκουμέντα από τη δίκη των βασανιστών, που τελικά χάρη στην κυβέρνηση Καραμανλή έπεσαν στα μαλακά.

Στο πρώτο (από 3:22 και μετά) ο ηρωικός Αλέκος Παναγούλης περιγράφει τα φρικτά βασανιστήρια από τον Θεοφιλογιαννάκο.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=DSAoeKZUxC4″]

Στο δεύτερο video o Θεοφιλογιαννάκος δηλώνει αμετανόητος για το φριχτό έργο του.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?t=2&v=8bA5MMSYAdk”]

"google ad"

info-war.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...