15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τουλουπάκη για έρευνα Novartis: Παντελώς ψευδή τα όσα λέει ο Αγγελής

Ημερομηνία:

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με πληροφορίες για το περιεχόμενη της κατάθεσης του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή στο πλαίσιο της έρευνας για καταγγελλόμενες παρεμβάσεις στην έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τη Novartis, η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σεβόμενη τη μυστικότητα της ανάκρισης της τρέχουσας έρευνας , που προφανώς κάποιος καταγγέλλων δεν σέβεται, δεν έχω κανένα σχόλιο επί όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ότι έχω να πω θα το καταθέσω στα αρμόδια όργανα.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω σε όσα παντελώς ψευδή βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ότι η ίδια η πορεία της υπόθεσης έχει διαψεύσει πλήρως τα όσα αναφέρονται. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την έρευνα μας, απτόητοι στην υπηρεσία της αλήθειας. Ας συνεχίσει και ο καταγγέλλων το δικό του..»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ