16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τουρίστες ήρθαν στα Χανιά και έκλεβαν οχήματα: Πάνω από 4.400 ευρώ η λεία τους

Ημερομηνία:

Δυο Ιταλοί τουρίστες έκλεβαν αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 63 και 49 χρόνων που ήρθαν πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη για να κάνουν τις διακοπές τους.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα των αρχών, οι δύο Ιταλοί από τις 5 έως τις 10 Ιουνίου «άνοιξαν» τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στα Χανιά και αφαίρεσαν συνολικά 4.400 ευρώ σε μετρητά, 250 λίρες Αγγλίας, τρεις λαπτοπ, είδη ρουχισμού και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Τον έναν Ιταλό εντόπισαν οι αστυνομικοί και πάνω του βρέθηκε το ποσό των 635 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε με τον φίλο του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 980 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Τότε, οι δύο Ιταλοί αντιστάθηκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ