20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τουρισμός: Προς Ελλάδα το 50% των πτήσεων που ανακοίνωσε η γερμανική Condor για το καλοκαίρι – H Κρήτη μέσα στους προορισμούς

Ημερομηνία:

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ανακοίνωσε χθες το σχέδιο για τον Τουρισμό, με την ονομασία Restart Tourism. Ο υπουργός τόνισε ότι είναι ένα πλάνο «σαφές και σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει ασφάλεια σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις», ενώ διευκρίνισε ότι οι τουρίστες θα έρχονται στην Ελλάδα δίχως τεστ, καραντίνα και μάσκα.

Μία από τις χώρες που ποντάρουν φέτος στην Ελλάδα, για τουρισμό, είναι η Γερμανία, καθώς όπως προκύπτει έχουν αυξηθεί σημαντικά οι κρατήσεις προς ελληνικούς προορισμούς.

Τουρισμός: Πτήσεις προς 14 ελληνικούς προορισμούς ανακοίνωσε η Condor

Λίγες ώρες αργότερα, ο γερμανικός αερομεταφορές Condor έδωσε το δικό του «σύνθημα». H Condor παρουσίασε χθες το πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι 2020, ανακοίνωνοντας συνολικά 300 εβδομαδιαίες συνδέσεις και 29 δρομολόγια, μεταξύ άλλων, προς Ελλάδα, Ανδαλουσία, Κροατία, Σαρδηνία, Ιταλία, Κύπρο και Τουρκία.

Οπως προκύπτει, οι 14 προορισμοί της λίστας των πτήσεων είναι προς την Ελλάδα! Η Condor θα «πετά» το καλοκαίρι -έως και τον Οκτώβριο- προς Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ζάκυνθο.

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...