20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Τους πολίτες, ποιος θα τους προστατέψει;”: 15 συμβολαιογράφοι και αρκετοί αστυνομικοί στο Ειρηνοδικείο Χανίων για 4 πλειστηριασμούς!

Ημερομηνία:

15 συμβολαιογράφοι, 4 αστυνομικοί για 4 πλειστηριασμούς στα Χανιά.

Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Χανιά στις 4 έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα που αντίκρυσαν. 15 συμβολαιογράφοι μαζί με αστυνομικούς βρισκόταν στο σημείο, για 4 όλους κι όλους πλειστηριασμούς!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν πολίτες στην εφημερίδα μας αν και ζητήθηκε να εκφωνηθούν οι πλειστηριασμοί, οι συμβολαιογράφοι δεν ανταποκρίθηκαν. Σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους πολίτες, δεν τηρήθηκε η διαδικασία κι αυτό είναι παράνομο γιατί εφόσον υπήρχε κάποιος που ενδιαφερόταν να συμμετέχει στη διαδικασία, δεν του δόθηκε αυτή η ευκαιρία.

Δύο από τα ακίνητα κατοχυρώθηκαν σε τράπεζες.

Να σημειώσουμε ότι δεν επιτράπηκε από την αστυνομία στους πολίτες να τραβήξουν φωτογραφίες, συντελώντας έτσι στη δημιουργία μεγαλύτερης έντασης.

Νωρίτερα, οι πολίτες είχαν διαμαρτυρηθεί στην αστυνομία για τη στάση που τήρησε την προηγούμενη εβδομάδα αφού επέτρεψαν την τέλεση πλειστηριασμού έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων.

Όπως μας είπε πολίτης που συμμετείχε: “Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ένα χαστούκι για τους Χανιώτες”, ενώ αναρωτήθηκε “τους πολίτες, ποιος θα τους προστατέψει;”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ