15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Του έκοψαν το τηλέφωνο επειδή ο λογαριασμός έμεινε στο ταχυδρομείο

Ημερομηνία:

Ταχυδρόμοι των εαυτών τους αναγκάζονται να γίνουν οι κάτοικοι περιοχής του Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά αφού η αλληλογραφία που φτάνει στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές δύσκολα βρίσκει τους παραλήπτες της.
Οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν αν και πότε έχουν αλληλογραφία και αν παρ’ ελπίδα το μάθουν πρέπει να πάνε οι ίδιοι στο ταχυδρομείο να την παραλάβουν.

Το πρόβλημα στη διανομή της αλληλογραφίας στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου είναι μεγάλο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κάνουν καιρό να δουν γράμμα

Αρχές Δεκεμβρίου το Flashnews.gr είχε αναδείξει το θέμα της τεράστιας καθυστέρησης στη διανομή αλληλογραφίας στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (δείτε εδώ)

Του έκοψαν το τηλέφωνο γιατί δεν του ήρθε ποτέ ο λογαριασμός

Τα προβλήματα και τα ευτράπελα προκύπτουν όταν πρόκειται για λογαριασμούς.

Χαρακτηριστική περίπτωση του κ. Μ.Κ. ο οποίος μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε ότι του έκοψαν το τηλέφωνο για το λόγο αυτό.

Οι λογαριασμοί είχαν συσσωρευτεί στο κατάστημα των Μουρνιών χωρίς ο ίδιος φυσικά να το γνωρίζει.

Κάποια στιγμή, λόγω των απλήρωτων λογαριασμών, κόβεται το τηλέφωνο. Όταν έσπευσε να δει τι ακριβώς συμβαίνει, πήγε στο ταχυδρομείο και εκεί βρήκε ένα πάκο από διάφορους λογαριασμούς να τον περιμένουν.

Ο ίδιος πλήρωσε την οφειλή καθώς και το ποσό της επανασύνδεσης.

Η συνταξιοδότηση ενός υπαλλήλου – διανομέα από το κατάστημα των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές, άφησε ορφανό το πόστο για το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει καμία πρόθεση από τα κεντρικά να καλυφθεί.

Αποτέλεσμα, η αλληλογραφία να συσσωρεύεται στο ταχυδρομείο και οι κάτοικοι να πρέπει να απευθυνθούν οι ίδιοι στο κατάστημα και να βρουν την αλληλογραφία τους.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, το πρόβλημα παρατείνεται, όχι όμως και τα όρια υπομονής των πολιτών.

Flashnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ