14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Του αρέσει στα κρυφά και ο Μητροπάνος; Ο Τζίμης Πανούσης πήγε Πάολα και τραγούδησε μαζί της | Βίντεο

Ημερομηνία:

Έχει και πιο χαμηλά να φτάσει ο Τζίμης Πανούσης; Πάντως η Πάολα με την οποία τραγούδησε μαζί της είναι χίλιες φορές προτιμότερη.

Διότι, η Πάολα τουλάχιστον είναι αυθεντική. Και είναι εκεί, στην Πύλη Αξιού της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται, να κάνει το δικό της λαϊκό (ή όπως αλλιώς λέγεται) πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο λοιπόν νυχτερινό κέντρο βρέθηκε ο Τζίμης Πανούσης και τραγούδησε μαζί της Στέλιο Καζαντζίδη.

Όπως είδαμε και στα εκτεταμένα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των μεσημεριανών πάνελ, οι δύο καλλιτέχνες τα είπαν και στα καμαρίνια του μαγαζιού – η φωτογραφία είναι του προβοκάτορα Κωνσταντίνου Ρήγου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Εντάξει αυτό δεν γινόταν να μην το ανεβάσω Τζίμης- Πάολα».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?t=11&v=xaesQ9XB10c”]

Επαναλαμβάνω, προτιμώ την Πάολα από τον Πανούση, τον συμμαθητή του Γρηγόρη Ψαριανού. Άλλωστε ο Τζιμάκος δεν έχει ανάγκη, όλες οι «γλάστρες» στα πρωινάδικα αναφέρθηκαν με σεβασμό στο καλλιτεχνικό του έργο. Όλες οι… «γλάστρες» συμφώνησαν στο πόσο σπουδαίος και ιδιαίτερος καλλιτέχνης είναι.

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xaesQ9XB10c”]

Και για του λόγου το αληθές, από το τραγούδι του Τζίμη Πανούση “Νεοέλληνας”:

Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
μ’ αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος

Έλληνας νεοέλληνας

Με πληροφορίες από efsyn.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ