27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Το βίντεο του Luben που έγινε viral: Ο Μητσοτάκης τσούζει κρασάκια και ουζάκια με “γεια μας” και “όπα” στο State Department

Ημερομηνία:

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Είναι ένα βίντεο του σατηρικού Luben κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Σε κλίμα που παρέπεμπε σε παρακμιακό τουριστικό ελληνικό εστιατόριο ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς στην εκδήλωση προς τιμή του Έλληνα πρωθυπουργού αντάλλαξαν πολλές φορές “για μας” και “όπα” καθώς έπιναν κρασί.

Ο Μάικ Πομπέο θυμήθηκε το ταξίδι του στον Αθήνα, την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, μίλησε ακόμη και για τα πιάτα που σπάνε οι Έλληνες και όταν ήρθε η στιγμή της πρόποσης δεν ξέχασε να πει… «γεια μας». Ο Έλληνας πρωθυπουργός με εμφανής την αμηχανία του προσπαθούσε κάπως να συγχρονιστεί με το κλίμα που παρέπεμπε σε τουριστική ατραξιόν, όταν κάποιος από τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης άρχισε να φωνάζει από… «όπα» μέχρι «άσπρο πάτο».

Κάτι ανάλογο έγινε και όταν την πρόποση έκανε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς. Κι εκείνος θυμήθηκε ένα ταξίδι που είχε κάνει την Ελλάδα, πριν γίνει αντιπρόεδρος, και στη δική του πρόποση ευχήθηκε με… «γειά μας». Όταν δε έφτασαν οι δίσκοι με τα ποτά, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μάλλον… δυσκολεύτηκε να αποφασίσει ποιο από τα δυο ποτήρια θα επέλεγε. «Αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό», είπε γελώντας, την ώρα που ο Μάικ Πομπέο βρέθηκε με… δυο ποτήρια στα χέρια.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral με τα σχόλια για την εικόνα του πρωθυπουργού αλλά και για την εικόνα της Ελλάδας που έχουν τα ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ να είναι άκρως αρνητικά:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=AWg0ziTEZH8″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η μεγάλη αντισεισμική άσκηση – Ήχησε το 112 | Φωτός

Με καθυστέρηση περίπου μιάμισης ώρας ξεκίνησε σε Ηράκλειο και Λασίθι η δεύτερη μέρα...