15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το ΕΒΕΧ και Χανιώτικες επιχειρήσεις ατην ANUGA

Ημερομηνία:

Έξι Χανιώτικες επιχειρήσεις «Terra Creta», «Ελ. Ρενιέρης Α.Ε.», «Cretan Bakery K. Περράκης A.E.», «Κρητικό Εργαστήρι – Οικογένεια Λαμπάκη», «Αγία Τριάδα» και «Νερά Κρήτης»  πήραν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2013» που πραγματοποιήθηκε από 4-9 Οκτωβρίου 2013 στη Κολωνία της Γερμανίας.

Η Περιφέρεια Κρήτης με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού συμμετείχαν στην Έκθεση με 21 συνολικά επιχειρήσεις ενώ την οργάνωση είχε ο Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών με βασικό σύνθημα «Taste like Greece».

Κατά τη διάρκεια των παράλληλων εκδηλώσεων που έγιναν στο πλαίσιο της Έκθεσης αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά τόσο η διατροφική ποιότητα και η αξία της Κρητικής Διατροφής,  όσο και τα πιστοποιημένα Κρητικά προϊόντα.

Η Διεθνής Έκθεση ΑNUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. Με δέκα εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις σε 11 αίθουσες και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, η ANUGA είναι η μεγαλύτερη επιρροή και το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Η Κρητική συμμετοχή στην Έκθεση διαφημίστηκε με ολοσέλιδες καταχωρήσεις τόσο στην εφημερίδα «Die Messe» που εκδίδει η  Γερμανική διοργανώτρια εταιρεία και διανέμεται στους συμμετέχοντες και επισκέπτες, όσο και στην εφημερίδα «Ευρωπολίτης» που εκδίδεται για τους Έλληνες ομογενείς της Γερμανίας.

Το Επιμελητήριο Χανίων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Μαργαρώνης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Χαιρετάκης και ο Αν. Διευθυντής κ. Μιχάλης Παπαβασιλείου.

Τέλος να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Έκθεσης οι Χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετείχαν σε βραδιές γευσιγνωσίας – γαστρονομίας, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. τις οποίες τίμησαν ιδιαιτέρως οι επισκέπτες και μεταξύ άλλων και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...