14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Χανίων επισκέφθηκε ο Μανούσος Βολουδάκης: “Αναβαθμίστηκε σημαντικά από όλες τις απόψεις, τόσο από πλευράς προσωπικού όσο και εξοπλισμού”

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης, με αφορμή και την έναρξη των εμβολιασμών στους πολίτες ηλικίας άνω των 85 ετών. Μετά και τη συνάντησή του με το Διοικητή Γιώργο Μπέα και τον Αναπληρωτή Μάνο Μπολώτη έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Τους επισκέφθηκα σήμερα για να ενημερωθώ για την πορεία των εμβολιασμών του υγειονομικού προσωπικού και την προετοιμασία για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού που ξεκινά αύριο. Διαπίστωσα με τα μάτια μου την άρτια οργάνωση και την πλήρη ετοιμότητα του Νοσοκομείου μας για την επιχείρηση “Ελευθερία”.

Τρία σημεία εμβολιασμού μέσα στο Νοσοκομείο, δωδεκάωρης λειτουργίας, επιτρέπουν 200 εμβολιασμούς την ημέρα. (Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί ό,τι θα γίνεται στο ΤΟΜΥ, στον ΕΟΠΥΥ, στα Κέντρα Υγείας). Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις επισκέπτριες και επισκέπτες υγείας, στους οποίους πέφτει το μεγαλύτερο βάρος του εμβολιασμού.

Είχα επίσης την ευκαιρία να δω τις 6 νέες κλίνες ΜΕΘ Covid της δωρεάς του Ιδρύματος Νιάρχου, που έρχονται να προστεθούν στις υφιστάμενες 7 κλίνες ΜΕΘ Covid. Αχρείαστες να είναι!

Το Νοσοκομείο Χανίων αναβαθμίστηκε σημαντικά από όλες τις απόψεις, τόσο από πλευράς προσωπικού όσο και εξοπλισμού. Η επόμενη μέρα της πανδημίας θα μας βρει -πρώτα ο Θεός- πιο δυνατούς. Η κρίση είναι πάντα και ευκαιρία!

(Υ.Γ. Για το δικό μου εμβολιασμό, περιμένω τη σειρά μου!)»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...