16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Το ΚΚΕ για το Κέντρο Υγείας Καντάνου

Ημερομηνία:

Την κάλυψη των κενών σε προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καντάνου, ζητά η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ.Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Η ΤΕ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, που παραβρέθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων στο Κέντρο Υγείας Καντάνου και την ενημέρωση που είχε από τους γιατρούς του ΚΥ, ζητάει από την κυβέρνηση και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καλυφθούν τα κενά σε μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.
Είναι η πολιτική που ακολουθεί η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την Τρόικα που οδηγεί τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, τα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία στη διάλυση.
Η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Καντάνου είναι εκρηκτική με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι εφημερίες.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής Σελίνου να παλέψουν ενάντια στο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας, μιας και οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης εκεί το οδηγούν.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...