19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Το περίεργο λογότυπο της δημοτικής παράταξης “Για τα Χανιά”

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης “Για τα Χανιά”:

Πριν από λίγους μήνες, πήραμε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, να βγούμε μπροστά και να εργαστούμε για έναν Δήμο Χανίων για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι.

Όλο αυτό το διάστημα, καθημερινά καταγράφουμε και ιεραρχούμε τα προβλήματα του Δήμου μας, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία των ειδικών για να είμαστε σε θέση υπεύθυνα να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις. Ενθαρρύνουμε την εθελοντική συμμετοχή. Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι η ομάδα μας εμπλουτίζεται διαρκώς με ανθρώπους που οραματίζονται έναν διαφορετικό Δήμο Χανίων, που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά σε μια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, συμβάλλοντας εποικοδομητικά στον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Σήμερα παρουσιάζουμε το λογότυπο του συνδυασμού μας «Για τα Χανιά». Το επιμελήθηκε η ομάδα εθελοντών στην οποία προσωπικά οφείλω πολλές ευχαριστίες. Η οπτική μας ταυτότητα αποτελεί μια σύνθεση εικαστικών αναπαραστάσεων του τόπου μας, που αποτυπώνει βασικές αρχές του οράματός μας:

Αναδεικνύουμε και αξιοποιούμε τον μοναδικό πλούτο που διαθέτει ο Δήμος μας: γεωγραφικό, πολιτισμικό, ανθρώπινο.

Προσεγγίζουμε με μια άλλη ματιά τον αστικό ιστό: δίνουμε έμφαση στην αποσυμφόρηση του κέντρου, υιοθετούμε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης με τη δημιουργία μεγάλου δικτύου ποδηλατόδρομων στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας.

Καθιερώνουμε τη συμμετοχικότητα στην πράξη: οι πολίτες έχουν άποψη, έχουν λόγο, γίνονται ενεργοί συμμέτοχοι στον Δήμο Χανίων του αύριο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...