20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Το μήνυμα της μοναδικής γυναίκας περιφερειακής συμβούλου που εκλέχθηκε στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στα Χανιά από τους 13 περιφερειακούς συμβούλους, μόλις 1 ήταν γυναίκα. Πρόκειται για την Σοφία Μαλανδράκη η οποία ήρθε 6η σε ψήφους στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη με 4.742 ψήφους.

Σε μήνυμά της, τονίζει αυτό το γεγονός σημειώνοντας ότι αισθάνεται την ευθύνη της διπλή «για τα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και το παιδί».

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμά της:

Με το πέρας των αυτοδιοικητικώνεκλογών νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες των Χανίων, που με ενεθάρρυναν  στην απόφαση  για  την υποψηφιότητά μου στις εκλογές για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ,με στήριξαν και τελικάμε εξέλεξαν ΠεριφερειακήΣύμβουλο Κρήτης.

Η εμπιστοσύνη σας είναι δύναμη και τιμή μεγάλη και η ευθύνη μου ισότιμη της αγάπης και της αποδοχής που εισέπραξα .

Επιθυμώ από καρδιάς να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σαςγια αμεσότητα στην επικοινωνία  και συνεργασία με όλους για το  καλύτερο.

Μόλις μια γυναίκα στους 13 συμβούλους των Χανίων, η ευθύνη μου διπλή και η έννοια μου δεδομένη για τα θέματα που αφορούν τη γυναίκα και το παιδί.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη ,που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της άξιας ομάδας του και υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με καρδιά και γνώση τις ανάγκες και τα όνειρα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...