19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις»: «Κλείδωσε» συνάντηση Τσίπρα με τεχνικούς και δημοσιογράφους για το «μαύρο» στα κανάλια

Ημερομηνία:

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών, διαμαρτυρούμενοι για το μαύρο στα κανάλια.

Η πορεία των τεχνικών και των δημοσιογράφων έσπασε το μπλόκο που είχε στηθεί στην οδό Ηρώδου Αττικού και έφθασε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ανήρτησαν πανό στα κάγκελα.

Τελικώς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ με τον υπουργό Επικρατείας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων που συναντήθηκαν με τον Νίκο Παππά ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Επίσης με πρωτοβουλία της κυβέρνησης αναμένεται να γίνει τριμερής συνάντηση ανάμεσα σε εργοδότες, εργαζόμενους και κυβέρνηση, με στόχο να μην πέσει «μαύρο» και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Επίσης, με πρόταση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να απορροφηθούν ορισμένοι άνεργοι. Ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας ειδικά για την περίπτωση του Mega να αποδεσμευθούν τραπεζικοί λογαριασμοί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού που παραμένουν απλήρωτοι από τον Μάιο.

 

Νωρίτερα οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι διαδήλωσαν έξω από τη Βουλή.

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν πως όλοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και αποκάλυψαν πως έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία για συνάντηση με Παππά – Γεροβασίλη.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...