17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Το μεγάλο ευχαριστώ της αδελφής της Suzanne Eaton σε όσους βοήθησαν να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ο δράστης

Ημερομηνία:

Η Juliet Brokow  αδελφή της βιολόγου που δολοφονήθηκε από τον 28 χρονο στα Χανιά  , με ειδική άδεια ταξίδεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα για να παραστεί στη δίκη και να καταθέσει ως μάρτυρας, αναφερόμενη στη Σούζαν μίλησε για τον εξαιρετικό χαρακτήρα της, για την ευγένεια, το ήθος της και την επιστημονική της κατάρτιση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένα θαυμάσιο, ευγενικό, αγαπητό σε όλους άτομο. Διηύθυνε το δικό της ερευνητικό ινστιτούτο για 20 χρόνια, καθοδηγώντας φιλόδοξους διδάκτορες. Το πιο ενδιαφέρον άτομο που έχω γνωρίσει. Με βοηθούσε, ήταν δυνατή, όταν έχασα τη 18χρονη κόρη μου από καρκίνο ήταν εκεί για εμένα. Έμαθα ότι η αδερφή μου αγνοείται αργά το βράδυ από τον άντρα της και μου φαινόταν εξωπραγματικό. Τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία είχα μαζί της 5 μέρες πριν εξαφανιστεί και είχα να τη δω από κοντά από τον Μάιο. Όλη μας η οικογένεια έχει συντριβεί από τη μέρα που τη χάσαμε» ανέφερε καταθέτοντας η Juliet Brokow.

Η αδελφή του θύματος, όμως, απηύθυνε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να βρεθεί η σορός της Σούζαν, να εξιχνιαστεί η υπόθεση με τη σύλληψη του δράστη και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, λέγοντας:

«Ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια τους. Όταν ήρθαμε εδώ να την αναζητήσουμε υπήρχαν εκατοντάδες ανθρώπων που ενδιαφέρθηκαν και μας συμπαραστάθηκαν. Ευχαριστώ την αστυνομία, τις ομάδες διάσωσης, την τοπική κοινωνία Χανίων, την πυροσβεστική. Και επίσης έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον Γιώργο Αντωνακάκη, ο οποίος πραγματοποίησε πτήση αποκλειστικά για εμάς, προκειμένου να τη βρει. Πραγματικά ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν ώστε η εξαφάνιση και η απώλεια της Σούζαν να μην περάσει απαρατήρητη υπόθεση».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τιμές στα Χανιά η Ολυμπιακή Φλόγα | Φωτορεπορτάζ

Οι Χανιώτες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της Σκαλίδη με τη...

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...