15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το μεταφυσικό θρίλερ του Τριαρίδη “ΜέΝΓΚΕΛΕ” στα Χανιά – Ακατάλληλο για κάτω από 16 ετών

Ημερομηνία:

Σάββατο 23 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Theatre 73100, Πατριάρχου Γερασίμου 18, Χανιά.

Αν είσαι,είμαι….

Το Σχήμα 7 παρουσιάζει το υπαρξιακό θρίλερ του Θανάση Τριαρίδη,”ΜέΝΓΚΕΛΕ.Ένα όνειρο για 2 πρόσωπα σε ένα βαγόνι που μετατρέπεται σε εφιάλτη.Ένα παιχνίδι μνήμης,αλήθειας και ψευδαίσθησης.

Δυο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι της σημερινής εποχής: ένας άντρας, διοικητικός υπάλληλος κάποιας δημοσίας υπηρεσίας και μια φοιτήτρια, στο κουπέ ενός ηλεκτροκίνητου τρένου, σε ένα νυχτερινό δρομολόγιο . Όλα ξεκινούν με μια ξαφνική διακοπή ρεύματος, οπότε για να ξεπεράσουν την αμηχανία τους θα παίξουν το παιδικό παιχνίδι των ρόλων, γρήγορα όμως αυτο το παιχνίδι θα αλλάξει …

Το «Μένγκελε» είναι ένα έργο που επιχειρεί να αναμετρηθεί με την πιο ακατανόητη κτηνωδία στην ιστορία της Δύσης: το Εργαστήρι Πειραμάτων του Γιόζεφ Μένγκελε στο Άουσβιτς–Μπιρκενάου. Μια ακραία ηθική παραβολή ή και μια μετα–πολιτική δυστοπία, ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και μια ερωτική τραγωδία συμπλέκονται πέρα από τα όρια της ηθικής, στο αόρατο μεταίχμιο όπου η πιο έξαλλη αγάπη συναντιέται με το απόλυτο κακό .

Παίζουν:

Κωνσταντίνος Μεταξάκης

Ράνια Πλατάκη

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί : Κωνσταντίνος Μεταξάκης

Βοηθός σκηνοθέτη : Άννα Παπαδάκη

Φωτιστής : Μανούσος Μαυροφοράκης

Τηλεοπτικό σποτ- Οπτικό υλικό: Μαρία Παπαδάκη

"google ad"

Κατασκευή σκηνικού : Ανδρέας Σαντρουζής , Μανούσος Μαυροφοράκης

Φωτογραφίες : Στέργιος Βενέρης

Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος : Γιάννης Δημητράκης

Εισοδος :12 ευρώ

Μειωμένο :10 ευρώ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976331107

Ακατάλληλο κάτω των 16

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ