22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το μπλουζάκι που έφτιαξαν οι κάτοικοι στις Σκουριές: “Γεια σου Τσίπρα κωλοτούμπα” | Φωτό

Ημερομηνία:

Μπλουζάκι έφτιαξαν οι κάτοικοι και αγωνιζόμενοι ενάντια στα ορυχεία Χρυσού στις Σκουριές και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής σχετικά με τη στάση που έχει τηρήσει έως σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα. Παρά τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις για αλλαγή καθεστώτος, τελικώς όλα δείχνουν ότι η “Ελληνικός Χρυσός” όχι μόνο δε σταματά τις δραστηριότητές της, ούτε τις περιορίζει αλλά τις επεκτείνει.

Μάλιστα την Πέμπτη ανακοίνωση επιπλέον 60 προσλήψεις ενώ αναμένονται άλλες 600 προσλήψεις  με την προώθηση της οικοδομικής άδειας του εργοστασίου εμπλουτισμού και της άδειας υλοτομίας στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Εκ του λόγου αυτού αλλά και εξαιτίας της μνημονιακής συνθηκολόγησης της κυβέρνησης, οι κάτοικοι έφτιαξαν ένα νέο καλοκαιρινό μπλουζάκι που γράφει:

“S.O.S. Χαλκιδική – ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ” και στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας με κουστούμι ενώ προχωρά στην κωλοτούμπα.

Δείτε το:

11796254_1639502339595005_6938225285372389403_n

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...