19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι μέσα στα κορυφαία της TUI παγκοσμίως

Ημερομηνία:

Σημαντικές διακρίσεις για δύο ελληνικά ξενοδοχεία, συνεργαζόμενα με τον τουριστικό όμιλο TUI, ο οποίος με τα βραβεία TUI Global HotelAwards, αναγνωρίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα 16 παγκόσμια βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση και ενισχύουν τη διεθνή προβολή των ξενοδοχείων.

Φέτος, ο ξενοδοχειακός όμιλος Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels και Agapi Βeach Resort), έλαβε το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation, ενώ το ξενοδοχείο Εuphoria Resort, στο Κολυμβάρι της Κρήτης, έλαβε το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic, ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως.

Τα δυο βραβεία απονεμήθηκαν σε εορταστικές εκδηλώσεις, τηρώντας τους απαραίτητους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

«Εκ μέρους όλων στον όμιλο TUI, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Euphoria Resorts και τα Phāea Resorts για την παροχή μοναδικών, εξαιρετικών και βιώσιμων εμπειριών διακοπών στους πελάτες μας το 2019,» δήλωσε ο Γιώργος Δήμας, εκ μέρους του γερμανικού ομίλου.

«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας στα Phāea Resorts να λάβουμε αυτή την παγκόσμια αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη βιωσιμότητα και την αδιαπραγμάτευτη εστίασή μας στην πραγματική ποιότητα των υπηρεσιών,» δήλωσαν οι κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Euphoria, η Μαριέττα Μαθιουλάκη ανέφερε ότι «το βραβείο αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μοναδικές διακοπές και μας παρακινεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία των επισκεπτών μας.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...