17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Το Πανεπιστήμιο των Ορέων θα επισκεφθεί τον Δήμο Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, ύστερα από πολλά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, θα επισκεφθεί τον Δήμο Μυλοποτάμου, την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, με όλες τις ομάδες των εθελοντών του, καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, ιατρούς, νοσηλευτές, επιστήμονες διαφόρων γνωστικών αντικειμένων και από άλλα Πανεπιστήμια.     Η εξόρμηση θα αφορά στα χωριά, Άγιος Ιωάννης, Άγιος Μάμας, Κάλυβος, Κράνα Λιβάδια, Αξός του άνω Μυλοποτάμου και στα χωρία Αίμονας, Κρυονέρι, Αγρίδια, Χώνος, Δροσιά του μέσα Μυλοποτάμου, όπου και θα υποστηριχθούν από τους ιατρούς, οι γέροντες, τα παιδιά και όσοι έχουν ανάγκη.

Όπως κάθε φορά, θα οργανωθούν και τα Καφενεία των Ορέων, για τις γυναίκες και για τους άνδρες, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην περιοχή, την ιστορική γνώση και συνείδηση, τον πολιτισμό και την οικονομία μικρής κλίμακας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ