15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων επισκέφθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου – Παρέδωσε χειροποίητες μάσκες

Ημερομηνία:

Η Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής, συνομίλησε με προσωπικό και περιθαλπόμενους και συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Κέντρου για τη διασφάλιση της προστασίας των ευάλωτων φιλοξενούμενων απέναντι στον κορωνοϊό κατά την περίοδο έξαρσης της πανδημίας

H Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ Δόμνα Μιχαηλίδου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης το Σάββατο 30 Μαΐου 2020, παρουσία του βουλευτή Χανίων κ. Μανούσου Βολουδάκη, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Χανίων κ. Ελένης Ζερβουδάκη, της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κ. Μαρίας Δαμανάκη, των Αντιπροέδρων κ. Γεωργίου Κουκλάκη και Μιχαήλ Κονταξάκη και του εκπροσώπου εργαζομένων κ. Χρήστου Ποντικάκη.

Η Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής, συνομίλησε με προσωπικό και περιθαλπόμενους και συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Κέντρου για τη διασφάλιση της προστασίας των ευάλωτων φιλοξενούμενων απέναντι στον κορωνοϊό κατά την περίοδο έξαρσης της πανδημίας. Υπενθυμίζεται πως τόσο στις δομές του Κέντρου της Κρήτης, όσο και στις υπόλοιπες δημόσιες δομές πρόνοιας της χώρας, δεν παρουσιάστηκαν κρούσματα, ούτε απώλειες από τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με αντίστοιχες δομές άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Με την άφιξή της η κ. Μιχαηλίδου παρέδωσε στη Διοίκηση του Κέντρου χειροποίητες μάσκες που κατασκευάστηκαν από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, της οποίες παρέλαβε στις αρχές της εβδομάδας κατά την επίσκεψή της με τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς τα επόμενα βήματα του Κέντρου στην κατεύθυνση της προώθησης των αναδοχών και υιοθεσιών, της αποϊδρυματοποίησης μέσω της ενίσχυσης των ήδη υφιστάμενων, αλλά και της δημιουργίας νέων, Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, καθώς και η σπουδαιότητα της επαναλειτουργίας της δεύτερης νοσηλευτικής πτέρυγας του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων, προκειμένου να εξυπηρετηθεί μεγαλύτερο μέρος των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

goodnet.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ