25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

“Το παρεμπόριο πληγώνει την Εθνική μας οικονομία”: Τα σποτ του Θοδωρή Παπαδουλάκη για το ΕΒΕΧ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Με δύο σποτ σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και σενάριο Παναγιώτη Παπουτσάκη διάρκειας 45 δευτερολέπτων το ΕΒΕΧ ζητά από τους Χανιώτες να στηρίξουν την τοπική χανιώτικη οικονομία.

Και τα δύο σποτ επικεντρώνονται στις αρνητικές συνέπειες του παρεμπόριου που, σύμφωνα με το ΕΒΕΧ, οδηγεί στη μείωση του τζίρου των νόμιμων επιχειρήσεων, σε λουκέτα και ανεργία.

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης των σποτ Θοδωρής Παπαδουλάκης σημείωσε ότι σκοπός ήταν «να μπορέσουμε ταυτόχρονα να αγγίξουμε το συνάισθημα και παράλληλα να το δώσουμε αυτό με ένα πιο οξύμωρο τρόπο, προκαλώντας και ένα πικρό χιούμορ»

Ο σεναριογράφος Παναγιώτης Παπουτσάκης δήλωσε ότι το χιούμορ χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο καλύτερης διείσδυσης “ώστε να εντυπωθεί καλύτερα το μήνυμα στο κοινό που θα τα δει.Ένα μήνυμα ότι όλοι μας θα πρέπει να συμβάλλουμε στη καλύτερη συμεριφορά μας, όσο αφορά τις καταναλωτικές μας συνήθειες”.

Δείτε τα δύο σποτ και κρίνετε και μόνοι σας:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2-CJ01tIp00″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=bo82TU5yqio”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ