14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το τέλος των ντελιβεράδων; Η Google δημιούργησε εταιρεία ντελίβερι με drones που παραδίδουν φαγητό

Ημερομηνία:

Ήρθε η ώρα ορισμένοι να ανησυχήσουν ότι θα χάσουν την δουλειά τους!

Η παράδοση φαγητού και καφέ κατ’ οίκων με drone δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και έχουν γίνει προσπάθειες ήδη από το 2016. Τώρα όμως είναι η σειρά της Google να μπει στο παιχνίδι της αερομεταφοράς φαγητού.

Ειδικότερα, η Google ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη λειτουργία της πρώτης εμπορικής υπηρεσίας αερομεταφοράς για καταναλωτές μέσω μη επανδρωμένων drones, στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Η υπηρεσία ονομάζεται Project Wing και θα μεταφέρει από αέρος τρόφιμα, ποτά, αλλά και φάρμακα και άλλα εμπορεύματα, απευθείας στα σπίτια των καταναλωτών.

Η σχετική έγκριση δόθηκε από την αυστραλιανή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας CASA, μετά από δοκιμές διάρκειας 18 μηνών που έκανε στο βόρειο τμήμα της Καμπέρας η Project Wing, στη διάρκεια των οποίων δεν υπήρξε κανένα ατύχημα. Ήδη 12 τοπικές επιχειρήσεις έχουν υπογράψει συμφωνία να διανέμουν στους πελάτες τους μέσω drone παγωτά, σοκολάτες, καφέδες, ψωμί ακόμη και εξοπλισμό γκολφ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ